Cocker Spaniels

Stabiele en krachtige werkhonden

Via Kynero Puppy Academy fokken wij ook zelf honden, waarbij we ons richten op de Engelse Springer spaniel (werklijn) en op de Sprockers (kruising tussen een Springer Spaniel en een Cocker Spaniel). Daarnaast hebben wij af en toe een nestje Mechelse herders. Hierin fokken wij een stabiele maar krachtige werkhond.

We streven er hierbij naar om zoveel mogelijk een stabiele en krachtige werkhond te fokken, met voldoende apporteerdrift. In het nest besteden we al veel aandacht aan socialisatie en voeren we diverse puppytests uit om te bepalen welke honden geschikt zijn als werkhond. Heeft een hond wat minder werkdrift, dan past deze door het sociale karakter vaak heel goed bij een gezin dat zoekt naar een actieve huishond.

Onze dekreuen en fokteven zijn uiteraard allemaal voldoende medisch getest. Wij fokken alleen met honden die HD-vrij, ED-vrij zijn en geen afwijkingen hebben aan rug of ogen. Dit zijn de gebruikelijke testen om bij deze rassen uit te voeren.

Dekreuen en fokteven

Hieronder vindt u een overzicht van onze reuen en teven die wij inzetten voor de fok. Heeft u interesse in een pup van één van deze honden, neem dan zeker even contact met ons op.

Dwynn
Dwynn
Floyd
Floyd
Soof
Soof
Bibi
Bibi

Bent u op zoek naar een pup vanuit onze eigen lijnen?
Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!